Bucuresti

In Bucuresti persista in continuare deficitul locurilor din gradinitele de stat. Inspectoratul rezolva aceasta problema inscriind mai multi copii intr-o grupa, desi in mod normal legea prevede maxim 20 de prescolari intr-o clasa. Tot mai multi bucuresteni aleg, in ciuda pretului destul de piperat, sa inscrie copilul la o gradinita particulara, astfel scapa de birocratie, micutul lor este atent supravegheat iar programa acestora este mult mai diversificata comparativ cu programa gradinitelor de stat.
Portalul gradinita.net nu face nimic altceva decat sa listeze gradinitele din Bucuresti si sa le ofere parintilor indeajuns de multe solutii pentru copiii lor. Aici puteti regasi imagini din exteriorul sau din interiorul unei gradinite, detalii de contact, locatia exacta sau sediul social, cat si informatii despre program sau metodele prin care educatoarele isi exercita atributiile in timpul programului. Ne adresam atat parintilor care cauta o gradinita in municipiul Bucuresti dar si proprietarilor de astfel de institutii care doresc o listare facila a afacerii pe care o detin. Suntem portalul de gradinite #1 in Romania, cateva sute de parinti accesandu-ne zilnic sectiunile in vederea compararii gradinitelor particulare din Bucuresti si alte orase din Romania.

Nu stiti cum sa alegeti o gradinita potrivita pentru copilul dumneavoastra? Cititi ghidurile noastre sau apelati cu incredere la unul dintre consultantii gradinita.net pentru orasul Bucuresti.